Gabberbox - The Best Of The Past, Present & Future Vol. 1

Používané, s drobnými škrabancami

Gabberbox - The Best Of The Past, Present & Future je prvý best of série Gabberbox

Viac detailov

Už nieje skladom

5,83 €

Pridať do obľúbených


Label 5th Gear
Katalógové číslo FGR 01-3457-2
Médium 3x CD
Formát Kompilácia
Štýl Hardcore
.....a ešte Gabber
Rok vydania 2000
Krajina Netherlands


Gabberbox - The Best Of The Past, Present & Future

CD 01
01     DJ Primo     I'm The DJ     
02     Paratoxic     Intoxication     
03     The Hidden     Enjoy It!     
04     Pyracantha     Fucking Nightmare     
05     Sixth Sense      Overdose     
06     Hardcore Interphaze     Fuck Your Brain     
07     Digital XTC     A Good Day 2 Die     
08     Xyster      Dreamcore     
09     Roots Of Evil     Payback Time     
10     DJ Gambit     Set Shit Straight     
11     Cybernater     Service Us!     
12     Rhythmic Riot     Why Undercover?     
13     Holothurian     Frequencies     
14     DJ Trigger     Fighting     
15     Freakin' Fonz     Fuck U Man     
16     Unicorn      Valley Of Tears     
17     Flippin' Gee     Partytime     
18     DJ Dalphy     Let's Get Ready To Rumble     
19     Madness      Bring The Beat Back     
20     The Perpetrator     Fucking You Hard (Extended Version)     

CD 02
01     DJ Roy     Cum Rude Boy     
02     Mindtraveller     Fantasy Journey     
03     Night Breed     The Return     
04     DJ Dalphy     Big Big Girl     
05     Crosslock     No Order To Go!     
06     DJ Dione     You Know We Rock     
07     Genetrix vs. DJ Roy     Murdered In Stereo     
08     Vlad-D vs. O-Zone      Let's Kick Some Ass     
09     DJ Primo     Shut Up, Don't Speak     
10     Freakin' Fonz     U Really Fucked Up This Time     
11     Stunned Stylzz     The Labyrinth     
12     Savage C     Fuck That Sound     
13     Marshall Brothers     C'Mon Rock The Whole Town     
14     DJ Dalphy     Mambocore # 5 (Original)     
15     Nuclear Warhead     Get Off The Nuclear Warhead     
16     Capital ADF     Going To The Hardcore Level     
17     Wiseguy     Up To No Good     
18     Entity      Another Galaxy     
19     DJ Felamanski     You Don't Scare Me     
20     Hardcore Nation     Hardcore Will Never Die...     

CD 03
01     Rhythmic Riot & Toxic Waste      Brothers Gonna Sample It     
02     Witchcraft      Groovy Beat     
03     Sparky     Universe     
04     DJ Kasoulis     This Generation     
05     Industrial Hardcore     Showtime     
06     Unicorn      Bodysn@tchers     
07     Rapid S     Sign Of The Void     
08     Entity      Between Ya Tits     
09     Paratoxic     Paracore     
10     Xyster      Bad Boys Bass     
11     Hardcoresequencer     Fuck Belissima     
12     Higher Source     Free Your Mind     
13     Penumbra      Get Up ... Dance     
14     Holothurian     Funky Music     
15     The Liquidator     Daddy's Dick     
16     DJ Oiz     Paradign     
17     Holothurian & Zymotic      King & Country     
18     Northern Boys     Hardcore Is My First Love     
19     C-Squad     The Power Of The Darkside     
20     Faces Of Humanity     Hardcore Industry

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: